2015. jan 12.

Zárjuk soraink

írta: Metyeor
Zárjuk soraink

thats-all-folks.jpg

Van egyáltalán mit értékelni? Na, ennyire ne legyünk negatívak. Persze, hogy van. Csak kevesebb a jó dolog, mint a rossz.

Sokszor rezgett a léc, sokszor lusták voltunk, csak muszájból dolgoztunk és csak nagyon keveset. Meg is látszik ez a pontszámunkon. Mi voltunk az egyetlen nemzetközi csapat, de sajnos ez sem vált javunkra. Pedig benne volt a szituban a potenciál. No, sebaj. Utolsó pár méteren próbálunk felzárkózni, menteni a menthetőt. Aztán meglátjuk, hogy a finisnél hanyadik helyre futunk be. A blogdesignunk szép. Kicsit hipsteres, de modern és kellően formabontó. Ha nem is tökéletesen, de örültünk, hogy sikerült interjút szerveznünk és magunk módján, ügyetlenül, s kétségbeesetten elbeszélgettünk vele egy hosszabb órácskát. Lehetett volna jobban, de hát azt mindig lehet. Lehetett volna összeszedettebben és nagyobb fordulatszámmal, de hát ez most nem úgy alakult. Köszönjük, hogy ebbe a pár hónapba velünk tartottatok.

A többi csapat mélyebb kiértékelőjébe nem mennék bele, inkább csak kiemelnék mindegyiktől egy-egy anyagot, ami felkeltette érdeklődésem, lenyűgözött, whatever... Na jó, mégsem. Szerintem messze nem vagyunk képbe annyira a többi csapat cikkeivel, hogy ki tudjunk választani egyet.

U.I. Coulturall FTW. Kész, ennyi. Profi design, fasza interjúalany és interjú. Minden időre kész. Egyszerűen nem tudtak hibázni. Emellett még folyamatos extrákkal is kényeztették a blogjukra látogatók fülét, szemét... mindenét! Grat nekik :D

/MédiakotyvaszTEAM/

Szólj hozzá

Értékelősdi